Габріел Мкртчян: «Пацієнти Швайківського Центру первинної медико-санітарної допомоги мають бути задоволені якістю наданих послуг»

  • 945

Фото без опису

Охорона здоров'я – один із пріоритетних напрямків діяльності для голови Швайківської громади Габріела Мкртчяна та сільської ради зокрема. Не словами, а конкретними справи, цілеспрямовано та крок за кроком сільська рада розвиває комунальне некомерційне підприємство «Швайківський центр первинної медико-санітарної допомоги», підвищуючи якість наданих послуг та їх доступність для пацієнтів. Як підтвердження – відкриття сучасних та просторих кабінетів лікарів в амбулаторії сімейної медицини Швайківського ЦПМСД, що розташовані на першому поверсі поліклінічного відділення Центральної районної лікарні.

«Задоволення медичних потреб наших жителів – необхідна умова для збереження та покращення тривалості життя. Важливо, щоб пацієнти Швайківського центру первинної медико-санітарної допомоги були задоволені якістю наданих послуг, комфортом та перебуванням у наших медичних закладах. А лікарі та медичний персонал, переконаний, зі своєю роботою впораються на відмінно», - наголосив голова Швайківської громади Габріел Мкртчян.

Позитивні зміни в закладі були розпочаті з проведення енергоефективних заходів – встановлення сучасних металопластикових вікон та дверей. Ремонт вбиральні  став наступним етапом у проведенні ремонтних робіт. Нова білосніжна сантехніка, блискучий кахель – оновлення, які приємно тішать око. До непізнаваності змінився кабінет лікаря-педіатра. Яскравий та сучасний, з новими меблями та веселими малюнками на стінах. Доповнюють інтер’єр кімнати кольорі жалюзі. Ремонт здійснювався з особливим теплом та віддачею, з урахуванням найменших дрібниць та зі смаком. Все найкраще дітям – для Габріела Мкртчяна це не просто слова, а чіткі та послідовні кроки й дії.

Приємні зміни відбулись в кабінеті сімейного лікаря та маніпуляційній. В таких приміщеннях перебувати приємно та комфортно. Очікувати прийому до лікарів пацієнти будуть у затишному коридорі з м'якими диванчиками. Для зручності  створена можливість зарядити мобільні телефони. А маленькі відвідучі зможуть очікувати за столиком з веселими розмальовками та книгами.

«Зміни, що відбулись у закладі, стали можливими завдяки ініціативі та наполегливості голови громади Габріела Мкртчяна та підтримці працівників сільської ради, депутатського корпусу. Вдалось багато чого зробити, але нам є куди рухатись та чого прагнути», - наголосив директор КНП «Швайківський Центр первинної медико-санітарної допомоги» Олег Ковшиков.

Відвідав оновлений Центр голова Вчорайшенської громади Олександр Черешнюк. Між двома громадами налагоджена тісна співпраця в медичній сфері, тож порадіти за успіхи друзів  та партнерів, перейняти досвід  не буває зайвим.

Проведення ремонтних робіт в усіх фельдшерських та фельдшерсько-акушерських пунктах – амбітні плани, які ставить перед собою голова Швайківської громади. Першою ластівкою потужних та якісних змін став оновлений ФАП у селі Райки, який відчинив свої двері для пацієнтів у середині травня. Завершується ремонтні роботи у фельдшерсько-акушерському пункті села Слободище. Після чого розпочнуться у Швайківці, згодом Малосілці, Демчині та Мирославці. Габріел Мкртчян прагне  створити у громаді новий рівень медичного сервісу, орієнтуючись на потреби пацієнтів та постійне вдосконалення і підвищення якості медичних послуг.

Інформуємо, що жителі міста та району мають можливість укласти декларації з лікарями Швайківського ЦПМСД, зателефонувавши за номером: 093 50 33 600.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису