Габріел Мкртчян привітав медичних працівників з професійним святом

  • 590

Фото без опису

Відданість справі, високий професіоналізм, стійкість та людяність – всі ці риси уособлюють в собі медичні працівники. 27 липня представники найгуманнішої професії приймали вітання з професійним святом. Привітати медичних працівників Центральної районної лікарні, районної стоматологічної поліклініки, КНП «Швайківський ЦПМСД»  зі святом завітав голова Швайківської громади Габріел Мкртчян та його заступник Едуард Томашевський.

Професія медика – одна з найважливіших у світі. Вона заслуговує шани та поваги. Місія медичних працівників – незмінна – рятувати, лікувати, допомагати.

«Шановні жителі Швайківської громади, дорогі наші медичні працівники – всі, хто пов’язав своє життя з цією важливою й благородною працею! Прийміть найщиріші вітання з вашим професійним святом! Міцного вам здоров’я, невичерпної енергії, вдячності пацієнтів і впевненості у завтрашньому дні», - звернувся Габріел Мкртчян.

За поданням керівників закладів та особливі професійні здобутки і заслуги голова Швайківської громади відзначив деяких медичних працівників, а усі присутні в залі жінки отримали квіти.

Зауважимо, що за сприяння та ініціативи голів Швайківської та Райгородоцької громад було здійснено асфальтування прилеглої до поліклінічного відділення  ділянки дороги. Проведені роботи зробили вхід до поліклініки більш безпечним, комфортним та привабливим.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису