Голова Швайківської громади Габріел Мкрчян вітає з Днем Української Державності та Днем хрещення Київської Русі-України

  • 117

Фото без опису

Сьогодні ми відзначаємо величне свято - День хрещення Русі. Ця пам'ятна дата покликана нагадати нам, що українське державотворення має понад тисячолітню історію, а його витоки - у Руській середньовічній державі, центром якої був Київ.

1035 років тому ми отримали у спадок від князя Володимира християнство. Ця подія стала визначною для нашого народу, адже обдарувала його державністю, наділила культурою та традиціями. Саме їх ми відстоюємо сьогодні та за них боремося із загарбниками, котрі намагаються вкрасти нашу історію, знищити нашу ідентичність…

Цінуймо те, за  що боролись наші предки. Пам'ятаймо та шануймо Героїв, які віддали життя за Батьківщину та продовжують цю боротьбу. Маленькими та впевненими кроками будуймо державу, у якій комфортно буде жити нам та нашим дітям. Тільки спільними зусиллями ми зможемо збудувати сильну європейську державу. 

З вірою в Перемогу та світле майбутнє України продовжуємо торувати свій шлях! Нехай усіх нас оберігає Господь, дарує міцне здоров'я та довголіття! 

Зі святом, українці!