Оголошення про ПЕРЕМОЖЦЯ земельних торгів у формі аукціону з продажу права оренди на земельну ділянку водного фонду комунальної власності на території Швайківської сільської ра

  • 247

Фото без опису

Проведення аукціонів з права оренди - важливий момент. Аукціони – це прозорий механізм, усі учасники мають вільний доступ до інформації і рівні можливості. А наявність господаря у водойми забезпечує раціональне використання водних об’єктів та забезпечення належного контролю за якістю вод. Водночас не варто забувати про економічний аспект для розвитку громад, на території яких знаходяться водойми. Це і надходження додаткових коштів до місцевих бюджетів від сплати орендної плати, розвиток рибництва і створення нових робочих місць.

27 липня 2023 року відбувся аукціон земельних торгів у вигляді електронного аукціону щодо продажу права оренди земельної ділянки водного фонду, в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом, загальна площа земельної ділянки 4,0034 га, кадастровий номер 1820886300:05:000:7228, у тому числі, під водним плесом — 2,0432 га, що розташована на території Швайківської сільської ради, за межами с. Слободище, Бердичівського району, Житомирської області, комунальної форми власності, категорія земель – землі водного фонду, цільове призначення - для рибогосподарських потреб (КВЦПЗ 10.07). Термін оренди – 15 років.

В даному аукціоні взяло участь два учасника Беззубець Володимир Степанович та СФГ «Заріччя».

Переможцем земельних торгів в результаті надання найвищої цінової пропозиції по лоту, а саме у сумі 10 000,00 грн, став Беззубець Володимир Степанович.

Після чого з переможцем земельних торгів було підписано протокол про результати земельних торгів та договір за результатами проведення земельних торгів.

Відповідно до вимог зазначених  в оголошені про проведення земельних торгів, Беззубець Володимир Степанович вчасно оплатив всі рахунки по лоту за водний об’єкт та всі витрати (видатки), здійснені на підготовку лота до продажу.

Жителям Слободищенського старостинського округу звернути увагу на те, що водний об’єкт, який розташований на території Швайківської сільської ради, за межами с. Слободище, Бердичівського району, Житомирської області, передано в оренду для рибогосподарських потреб Беззубцю Володимиру Степановичу.

За інформацією про порядок місць купання, напування худоби, плавання на прогулянкових суднах, любительське і спортивне рибальство тощо,  звертатися до орендаря  Беззубця Володимира Степановича.

 

Начальник відділу з юридичних питань

та земельних відносин апарату Наталія ВОВЧЕНКО

Дата оприлюднення: 31 липня 2023 року