Справжній мистецький шедевр у центрі села: у Райках завершили оформлення автобусної зупинки

  • 539

Фото без опису

Нас оточує та дійсність, яку ми створюємо самі. А живемо ми в тій громаді, яку будуємо, розвиваємо та плекаємо всі разом. Своїми діями, рішеннями, щоденною працею, намірами та  небайдужим  підходом до життя ми творимо зміни, які надихають, допомагають та вражають.

Яскрава, оригінальна, стильна – у Райках завершили оформлення автобусної зупинки, що розташована у центрі села, навпроти адмінбудівлі старостинського округу. Кілька днів роботи, креативної уяви,  чарівних помахів пензлем – і зупинка перетворилась на справжній мистецький шедевр. Її оформленням займались професіонали своєї справи – родина художників Недзельських. Дідусь Панас свого часу розмалював старовинну церкву, що в селі Райки, арку, яка при в'їзді, а також був оформлювачем книг, газет, створював картини.

Творчі здібності митця успадкували діти, онуки, правнуки. Талановиті майстрині Наталія Недзельська разом зі своїми доньками Олександрою та Тетяною розробили тематику розпису і власноруч оформили зупинку. Яскраві національні мотиви приємно вражають різнобарв'ям кольорів. Зображення старої школи та старовинної Свято-Троїцької церкви переносить в часі та просторі. Оригінальний герб демонструє велич та стійкість українців.

Берегти створену красу закликають жителів голова Швайківської громади Габріел Мкртчян та староста села Наталія Войнівська. Вони дякують спонсорам та ініціативній групі за роботу. Слова подяки адресуються: Василю Недзельському, Тетяні Войтко, Аллі Шрам, Лесі Залевській, Олегу Ковальчуку  та усім небайдужим жителям села за допомогу та розуміння.

Дбаймо про свій затишок та цінуймо красу, яка навколо нас.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису