Асфальтування подвір'я Райківської гімназії: охайність та порядок з першого кроку

  • 649

Фото без опису

Школа починається з шкільного подвір'я. Його краса та естетичний вигляд привчають до охайності та порядку. Гарним, впорядкованим та ошатним завжди зустрічає учнів, педагогів та гостей подвір'я Райківської гімназії. Розмаїття квітів приємно тішить око з ранньої весни до пізньої осені. А нещодавно здійснене асфальтування шкільного подвір'я зробило територію більш впорядкованою та сучасною.

Проведення робіт стало можливим   за ініціативи  та наполегливості голови Швайківської громади Габріела Мкртчяна, підтримки підприємця та депутата сільської ради Артема Мкртчяна, сприяння начальника відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Жанни Карпенко.

«Ваша  підтримка – свідчення небайдужого ставлення до проблеми школи та розуміння непересічної важливості освіти, як першої сходинки до виховання свідомих майбутніх громадян України», - зауважила директор Райківської гімназії Світлана Чумак.

Педагогічний колектив, учні та батьки  вдячні усім причетним за створену красу та наведений лад. Щиро бажають усім причетним  міцного здоров'я, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку.

Фото без опису

Фото без опису