Засідання виконавчого комітету та сесії Швайківської сільської ради: насичено, змістовно, результативно

  • 338

Фото без опису

Завершення минулого тижня виявилось насиченим та змістовним для Швайківської сільської ради. Засідання виконавчого комітету та 41 сесії сільської ради слугують чи не найкращим тому доказом.

Десять питань порядку денного розглянули на засіданні члени виконавчого комітету. Серед них – питання щодо визначення місця проживання дитини; постановки на квартирний та соціальний квартирний облік дітей, позбавлених батьківського піклування; про надання статусу дитині; про присвоєння фактичної адреси житловому будинку в Мирославці; про зняття з квартирного обліку громадян.

Також було прийняте рішення про створення Координаційного центру підтримки цивільного населення при Швайківській сільській раді. Внесли члени виконкому зміни до рішення, що стосується квартирного обліку громадян та затвердили звіт про основні фінансові показники КП «Райківське».

Злагодженим та конструктивним виявилось засідання сесії. Левова частка проєктів рішень стосувалась бюджетних та фінансових питань. Зокрема, внесення змін до бюджету Швайківської сільської територіальної громади на 2023 рік; підтримки діяльності закладів охорони здоров'я; затвердження плану заходів щодо складання бюджету сільської ради на 2024 рік. На чільному місці при розгляді порядку денного – земельні питання та питання, що стосуються  оренди комунального майна. Одноголосно депутати прийняли рішення щодо створення інклюзивної групи у закладі дошкільної освіти «Сонечко», затвердили програми місцевих стимулів та фінансової підтримки для КНП «Швайківський центр первинної медико-санітарної допомоги».

Ознайомитися з проєктами рішень та затвердженими рішеннями можна на офіційному сайті Швайківської сільської ради https://shvaykivska-gromada.gov.ua/.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису