В Мирославці відбувся благодійний забіг в пам'ять про загиблих воїнів

  • 319

Фото без опису

Благодійний патріотичний забіг в пам'ять про загиблих воїнів «Шаную воїнів, біжу за Героїв України» відбувся у Мирославці 22 серпня. Його учасниками стали маленькі та дорослі жителі громади. Організатором та натхненником заходу стала начальник відділу освіти, молоді спорту, культури та туризму Жанна Карпенко.

Привітали учасників забігу заступник сільського голови Едуард Томашевський та староста Мирославського старостинського округу Ірина Мельничук.

«Велика вдячність усім учасникам. Сьогодні ви зробили гарне починання – дали старт першому благодійному забігу, який відбувся в пам'ять про наших загиблих Героїв. В єдності наша сила. Сьогодні ми разом вшановуємо наших військових, які загинули за Батьківщину», - звернувся Едуард Томашевський.

«Спортивні заходи, присвячені військовим, - світла  традиція. Ми сподіваємось, що вона матиме гарне продовження у нашій громаді», - зазначила Ірина Мельничук.

Поіменно учасники легкоатлетичного забігу згадали усіх воїнів, жителів громади, які віддали життя за Батьківщину.

Забіг дав можливість пробігти за тих, хто загинув, захищаючи нас від війни, подякувати близьким наших Героїв. Такі заходи  формують національно-патріотичну свідомість та об’єднують.

Після настанов – біг за маршрутом, який продемонстрував силу, стійкість та рішучість учасників. Кожен сплатив благодійний внесок. Зібрані кошти в сумі 1820 грн будуть спрямовані на підтримку Збройних Сил України. 

Усі учасники отримали солодкі подарунки від підприємців Наталії Сінєльнікової та Лесі Залевської.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису