Голова Швайківської громади Габріел Мкртчян вітає з Днем Незалежності України

  • 156

Фото без опису

Вільна, сильна, незламна, найдорожча серцю кожного з нас – Україна – сьогодні зустрічає 32-ту  річницю своєї незалежності. Попри свій молодий вік, наша держава впевнено крокує вперед, діє гідну відсіч ворогам та знає, чого прагне і яким бачить своє майбутнє. Тож День Незалежності України – час для гордості, шани та вдячності, мудрості, рішучості та єдності!

Незалежність не є подарунком долі, вона потребує постійної готовності її захищати. Починаючи з 2014-го, мужні сини та доньки України зі зброєю в руках боронять  суверенітет та територіальну цілісність України від російської навали.  Вже вдруге ми зустрічаємо День народження держави в умовах повномасштабної війни. Україна нині є форпостом свободи та демократичних цінностей. Ми показали усьому цивілізованому світу нашу єдність, стійкість та незламність. Наша сила в правді. Ми обов’язково вистоїмо, адже захищаємо найдорожче, що маємо. 

Сьогодні з болем згадуємо усіх, хто віддав життя у боротьбі з російськими окупантами. На жаль, гіркі втрати має Швайківська громада. Пам'ятаємо та шануємо наших загиблих Героїв, які поповнили Небесне військо воїнів світла та добра, а саме: Руслана Юсубова, Дмитра Кузьменка, Миколи Кузьменка, Романа Юрчука, Михайла Сергіюка, Сергія Духа, Ігоря Мельника, Володимира Токарського, Дмитра Яцканіча, Сергія Орлюка, Василя Рогачова, Сергія Шевчука, Максима Білика, Вадима Петровського, Олександра Дембіцького, Ігоря Гусара, Михайла Толмачова… Світла пам'ять усім, хто віддав життя за Батьківщину. Тим, хто нині на полі бою бажаємо Божої милості та захисту, а усім нам швидшої Перемоги!

Щиро бажаємо усім добра та злагоди, здійснення мрій та щасливого майбутнього у вільній, незалежній Україні. Низько вклоняємося  усім захисникам  та захисницям України!

Бог з Україною!

Слава Україні!

З Днем народження, найкраща державо!

Габріел Мкртчян, голова Швайківської громади