Габріел Мкртчян: вшануймо пам'ять воїнів, які віддали життя за свободу та незалежність України

  • 297

Фото без опису

Щороку 29 серпня ми відзначаємо День пам'яті Захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет та територіальну цілість України. Сьогодні ми вшановуємо пам'ять воїнів, які загинули за Батьківщину.

Починаючи з 2014-го в Україні триває війна. З 24 лютого 2022 року – повномасштабна. Тисячі хоробрих синів та дочок України стали на захист Батьківшини. Сьогодні з болем згадуємо усіх, хто віддав життя у боротьбі з російськими окупантами. На жаль, гіркі втрати має Швайківська громада. Пам'ятаємо та шануємо наших загиблих Героїв, які поповнили Небесне військо воїнів світла та добра, а саме: Руслана Юсубова, Дмитра Кузьменка, Миколи Кузьменка, Романа Юрчука, Михайла Сергіюка, Сергія Духа, Ігоря Мельника, Володимира Токарського, Дмитра Яцканіча, Сергія Орлюка, Василя Рогачова, Сергія Шевчука, Максима Білика, Вадима Петровського, Олександра Дембіцького, Ігоря Гусара, Михайла Толмачова 

Ми ніколи не забудемо їхній подвиг. Нехай душі захисників знайдуть вічний спокій. Шануймо та бережімо пам'ять про всіх, хто віддав життя за Батьківщину.

Герої не вмирають! Вічна пам'ять і слава полеглим за Україну!

Габріел Мкртчян, голова Швайківської громади