У селі Слободище з'явився сучасний та комфортний осередок здоров'я

  • 675

Фото без опису

Виважено, конструктивно та стратегічно у Швайківській громаді підходять до прийняття рішень та планування майбутньої діяльності. Успішно реалізовані соціально значущі проєкти є переконливим доказом обраного шляху та концепції майбутнього розвитку.

30 серпня офіційно та без пафосу після проведення ремонтних робіт відчинив двері фельдшерсько-акушерський пункт села Слободище. В оновленому приміщенні працюватиме адміністрація Слободищенського старостинського округу. Також тут розташувалось поштове відділення.

«Нам важливо, щоб жителі старостинського округу отримували медичні послуги в комфортних та затишних умовах. Ми за розумний та логічний підхід до прийняття рішень та бачення майбутньої діяльності. Тож у данному приміщенні буде функціонувати не лише ФАП, а й адмінприміщення Слободищенського старостинського округу», - наголосив голова Швайківської громади Габріел Мкртчян.

Фото без опису

Просторі та світлі кабінети, приємне забарвлення стін та підлоги, сучасне освітлення та сантехніка – таким нині зустрічає приміщення, яке ще на початку весни нічим не відрізнялось від колишніх пострадянських. Роботи, ініційовані головою громади,  були розпочаті лише навесні, та за кілька місяців будівлю вдалось змінити до непізнаваності.

«Наше завдання – реалізувати якомога більше успішних проєктів, які принесуть загальну користь людям. На жаль, можливості сільського бюджету доволі обмежені. Левову частку коштів рада спрямувала на підтримку Сил оборони – лише за цей рік понад 1 млн грн. Але ми прагнемо й надалі впроваджувати позитивні зміни на місцях», - зазначив заступник сільського голови Едуард Томашевський.

Капітальний ремонт приміщення ФАПу – справа, що об’єднала місцеву владу та представників бізнесу. Тож слова подяки керівництво громади адресує підприємцям Олегу Шевчуку, Миколі Довгалюку,  Олексію Прокопенку та Віктору Вінцевичу, які внесли свою частку у реалізацію проекту.

Фото без опису

Радіють позитивним змінам староста Слободищенського старостинського округу Ольга Ясінська, завідувач ФАПом Віра Вінцевич та директор КНП «Швайківський Центр первинної медико-санітарної допомоги» Олег Ковшиков. Разом всі вдячні голові громади за ініціативу та наполегливість при проведенні робіт.

Ще один осередок здоров'я розпочав роботу у Швайківській громаді. Реалізація даного проекту створює оптимальні умови для надання населенню якісних медичних послуг первинного рівня.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису