Родина Швайківського Центру первинної медико-санітарної допомоги поповнилась новими лікарями

  • 492

Фото без опису

Впевнено та цілеспрямовано продовжує торувати свій шлях комунальне некомерційне підприємство «Швайківський Центр первинної медико-санітарної допомоги». Зміцнення матеріально-технічної бази, проведення ремонтних робіт на ФАПах формують імідж закладу, як прогресивного надавача медичних послуг первинного рівня. Не менш вагоме значення має кадровий потенціал. Лікарі, фельдшери та увесь медичний персонал впевнено заслужили довіру пацієнтів. Приємно, коли персонал ПМСД поповнюється фахівцями-лікарями, що свідчить про позитивні тенденції у його розвитку.

Родина Швайківського Центру первинної медико-санітарної допомоги поповнилась новими лікарями. До обов’язків медичного директора приступила відомий на Бердичівщині лікар Наталія Дрожжевкіна. Працювати лікарем-терапевтом розпочала Аліса Бондар, а маленьких пацієнтів з радістю зустрічає лікар-педіатр Зоряна Добровлянська.  З лікарем-терапевтом та педіатром усі бажаючі жителі міста та району уже можуть заключити декларації.

«Влада створює належні умови для комфорту пацієнтів та якісної роботи  наших лікарів. Ми зміцнюємо матеріально-технічну базу, проводимо ремонти на ФАПах. Нам важливо, щоб пацієнти нашого ПМСД  були задоволені якістю медичних послуг», - наголосив голова Швайківської громади Габріел Мкртчян.

Так, якщо громада дбає про комфорт, затишок, стабільну роботу закладу, то заслужити довіру пацієнтів можуть саме лікарі.  Тетяна Складанчук, Олег Ковшиков та Галина Ковшикова користуються особливою повагою у пацієнтів. Процес декларування з пацієнтами у Швайківському ЦПСМД розпочала лікар-терапевт  Аліса Бондар, уродженка сонячної Херсонщини. На Бердичівщину лікарку привела велика війна, але жінка полюбила наш край та бажає залишитись тут жити й працювати. На маленьких пацієнтів з нетерпінням чекає комунікабельна та чарівна Зоряна Добровлянська, лікар-педіатр та справжній професіонал своєї справи. Більш детально про лікарів читайте в наступних публікаціях.

Швайківський Центр первинної медико-санітарної допомоги виробив чітку стратегію діяльності, якою продовжує слідувати надалі. Медична сфера завжди була та продовжує залишатись пріоритетної для сільської ради, про що свідчать конкретні справи та успішно реалізовані проєкти.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису