І знову важка втрата: в боях під Бахмутом загинув житель села Слободище Олександр Боріков

  • 1334

Фото без опису

Чергову трагічну звістку отримала Швайківська громада. Свій кривавий слід війна з російськими окупантами залишила ще в одній родині та у серцях усіх нас. У боях під Бахмутом загинув житель села Слободище Олександр Боріков. 17 вересня чоловіку мало б виповнитись 30...

Олександр Боріков народився у Бердичеві. До 2006-го навчався у міському ліцеї № 15. Згодом родина переїхала до Слободищ. Тут Олександр закінчив школу та після дев'яти класів продовжив навчання в Бердичівському ПТУ № 4. Здобув професію елекрогазозварювальника. Працював у різних містах України на будівництві, мав золоті руки та веселу вдачу. Доля привела чоловіка до Львова. У славному місті Лева Олександр Боріков жив, працював, там отримав повістку. З 25 травня 2023 року  чоловік офіційно перебував в лавах ЗСУ.

Проходив службу навідником 2 аеромобільного відділення 1 аеромобільного взводу 16 аеромобільної роти  4 аеромобільного батальйону військової частини А 4355. Загинув 11 вересня внаслідок мінометного обстрілу противника поблизу населеного пункту Бахмут Донецької області.

До останнього подиху чоловік лишився відданий військовій присязі та вірним українському народові.

Швайківська сільська рада висловлює щирі співчуття рідним та близьким Героя: мамі Олені Вікторівні, братам Дмитрові, Костянтину та сестричці Вікторії.  Вічна та світла пам'ять воїну. Низький земний уклін вірному сину України!

Про дату та час прощання з Героєм повідомимо згодом.