Знайомтесь: Зоряна Добровлянська – лікар-педіатр Швайківського Центру первинної медико-санітарної допомоги

  • 610

Фото без опису

Трепетне ставлення до маленьких пацієнтів, чарівність та професіоналізм – саме ці риси характеризують педіатра Зоряну Добровлянську, яка з радістю зустрічає маленьких пацієнтів Швайківського Центру первинної медико-санітарної допомоги. Лікар розташовує до себе та викликає довіру.

Основним кредо, який керується Зоряна Романівна Добровлянська в медицині: «Постався до хворого так, як би хотів ти, щоб поставилися до тебе в годину хвороби. Перш за все,  не зашкодь». Педіатр  використовує сучасні методи лікування та особливий підхід до кожного маленького пацієнта.

У 2014-му Зоряна Добровлянська  закінчила Львівський національний медичний університет ім. Д. Галицького.

Протягом 2014-2016 років проходила  інтернатуру за спеціальностю «Педіатрія» в ЛНМУ на базі Львівської міської дитячої клінічної лікарні.

З 2016-го працювала лікарем педіатром-дільничним в амбулаторії загальної практики сімейної медицини  с. Воля-Баранецька. З 2022 р -  лікарем-педіатром в медичному центрі  «Малятко», а також в дитячому відділенні Бердичівської центральної районної лікарні.

Зоряна Добровлянська  спеціалізується на веденні амбулаторного прийому, обслуговуванні пацієнтів на дому, діагностиці та лікуванні захворювань дитячого віку, диспансеризації дітей першого року життя і хронічних захворювань. Організації раціонального вигодовування дітей раннього віку, налагодженості лактації та підтримці грудного вигодовування. Визначення тактики вакцинації та імунопрофілактики. Ведення облікової та звітньої документації. 

Лікар  займається багатьма проблемами, в її роботі – чимало напрямків. Кожен прийом у Зоряни Добровлянської – окремий випадок, індивідуальний підхід, чуйність та щира радість за малюків, котрі одужали.

Щоб заключити декларацію з досвідченим лікарем-педіатром Зоряною Романівною Добровлянською, телефонуйте за номером: 093 71 856 23 або звертайтесь в амбулаторію сімейної медицини КНП «Швайківський Центр первинної медико-санітарної допомоги», що знаходиться на першому поверсі поліклінічного відділення Центральної районної лікарні.  

Фото без опису

Фото без опису