Працівники закладів дошкільної освіти приймали вітання з професійним святом

  • 580

Фото без опису

Чарівні, усміхнені, з великим серцем та щирою душею працівники закладів дошкільної освіти Швайківської громади приймали вітання з професійним святом. Привітати улюблениць малечі напередодні професійного свята завітали голова Швайківської громади Габріел Мкртчян, заступниця сільського голови Олена Лещенко та начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Жанна Карпенко.

Традиційно в останню неділю вересня в Україні  відзначають Всеукраїнський день дошкілля. Професія вихователя і всіх працівників дошкільних установ вимагає глибокої самовіддачі, величезного терпіння і нескінченної любові до своєї справи. Виховання дітей на початку їхнього життєвого шляху - не просте завдання, але від його успішного вирішення залежить майбутнє особистості та держави загалом.

«Велика подяка за благородну й нелегку працю. За материнську турботу та щиру увагу до дітей. Найтепліші побажання здоров'я та терпіння, ентузіазму та творчого натхнення, радісних хвилин сьогодення та щасливого майбутнього», - звернувся голова Швайківської громади Габріел Мкртчян.

На території Швайківської сільської ради функціонує три дошкільні заклади освіти: заклад дошкільної освіти «Дзвіночок», заклад дошкільної освіти «Віночок» та заклад дошкільної освіти «Сонечко».

Фото без опису

Фото без опису