Батьки учнів Райківської гімназії зустрілись з лікарями Швайківського центру первинної медико-санітарної допомоги

  • 440

Фото без опису

Здоров'я дітей – найбільша цінність у житті батьків. Тож дорослі понад усе зацікавлені в тому, щоб їх чада зростали здоровими та щасливими. Успіх даної справи часто залежить від хорошого лікаря. Справжні професіонали працюють у Швайківському центрі первинної медико-санітарної допомоги.

У різні періоди розвитку дитини педіатр або ж сімейний лікар вирішують важливі питання щодо правильного фізичного та психологічного розвитку, контролюють своєчасні огляди у профільних фахівців, складають індивідуальний план щеплень. Для батьків такі лікарі стають помічниками, консультантами та психологами. Такими друзями та порадниками для дітей та дорослих готові стати педіатр Зоряна Добровлянська та сімейний лікар Аліса Бондар.

«У Швайківському ЦМСД працюють кваліфіковані спеціалісти, тож діти та дорослі потрапляють в надійні руки та можуть отримати дійсно фахові консультації, їм призначають ефективне та дієве  лікування», - зазначив голова Швайківської громади Габріел Мкртчян.

Кожен з лікарів розповів про себе та пріоритетні напрямки своєї діяльності. Зоряна Добровлянська та Аліса Бондар розуміють, що довіряючи їм здоров'я дітей та своє власне, ми довіряємо найцінніше. У Швайківському ЦПСМД працюють фахівці, для яких медицина не просто професія, а й покликання.

Фото без опису

Фото без опису