Швайківська сільська рада передала смаколики для особливих пацієнтів Центральної районної лікарні

  • 260

Фото без опису

Добрі справи об'єднують, надихають та мотивують. Напередодні Дня людей похилого віку працівники апарату Швайківської сільської ради подарували частинку добра та тепла для особливих пацієнтів Центральної районної лікарні у вигляді солодощів. Передала пакунки заступниця сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олена Лещенко.

Люди поважного віку, що прибули з Донецької та Запорізької областей, де тривають активні бойові дії, знайшли прихисток у Центральній районній лікарні. Їх евакуювали на Бердичівщину у листопаді минулого року. Скривджені війною, беззахисні та вразливі, вони завжди відкриті до спілкування та радіють гостям.

«Ці люди потребують уваги та нашої підтримки. Сьогодні ми тут, перш за все, для того, щоб зробити їм невеличку приємність та подарувати радість. Також нам важливо їх  почути. Почути їх думки, побажання, потреби», - наголосила Олена Лещенко.

Швайківська сільська рада не вперше допомагає вразливим пацієнтам районної лікарні. Ми розуміємо, що у такий непростий час увага та підтримка мають особливу цінність.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису