Підтримка ЗСУ об’єднує: добрі справи жителів громади з нагоди Дня захисників та захисниць України

  • 256

Фото без опису

Підтримка воїнів має бути послідовною, беззаперечною та постійною. Усі дії та наміри голови громади Габріела Мкртчяна та сільської ради зокрема спрямовані на прийняття дієвих рішень і підтримку Сил оборони. Жителі громади також не стоять на місці, а активно допомагають військовим, розуміючи, що маленькими кроками кожен з нас наближає довгоочікувану та велику Перемогу.

З нагоди Дня захисників та захисниць України, що цього року вперше відзначили  1 жовтня, працівники старостинських округів, педагоги закладів освіти та їх вихованці, жителі сіл долучились до приготування та збору смачних і потрібних речей для наших воїнів. Пакунки вирушили до захисників, які виконують  завдання у зоні бойових дій. А також до воїнів, які проходять лікування та реабілітацію у нашому шпиталі.

Працівники Мирославського старостинського округу у тандемі з закладом дошкільної освіти «Дзвіночок» та Мирослаським ліцеєм ім. О.І.Онишка долучились до акції «Солодощі, випічка захисникам». Адресні пакунки були підготовлені та відправлені воїнам-землякам, які нині проходять військову службу у лавах ЗСУ. Випічку, солодощі вдалось передати пораненим воїнам. Як завжди не обійшлось без дитячих малюнків та оберегів, які зігрівають своїм  теплом та розчулюють наших воїнів світла та добра.

Обереги, листівки та енергетичні батончики передали військовим, що на передовій, педагоги та учні Райківської гімназії. Ароматну та смачну домашню випічку вмілі господині приготували  воїнам у шпиталь.

До плеяди добрих справ, спрямованих на підтримку воїнів, долучились учні Швайківського ліцею та вихованці закладу дошкільної освіти «Віночок». Волонтерський загін «Золоте серце» Швайківського ліцею приготували смаколики, обереги та листи для воїнів. Виготовлене та приготовлене було наповнене теплом сердець та дитячою щирістю. Акція «Подаруй енергію захиснику України» об'єднала працівників, вихованців та батьків закладу дошкільної освіти «Віночок», до яких долучились працівники сільської ради та директор Будинку культури, які разом зібрали енергетичні та шоколадні батончики для воїнів.

Не стояли осторонь і учні Слободищенської гімназії, вихованці закладу дошкільної освіти «Сонечко», які разом зі своїми наставниками передали випічку та листівки для поранених воїнів у шпиталь. Діти та дорослі також зібрали та передали енергетичні батончики для воїнів. До добрих справ долучилися працівники старостату та Будинку культури.

Підтримка воїнів – важливе завдання для усіх свідомих українців. Ми розуміємо, що завдяки сміливості наших захисників ми можемо вільно жити, навчатися та працювати. Україна продовжує боротьбу. Кожен з нас – воїн. Наші діти вірять в Перемогу, а захисники готові боротися до останнього заради маленьких українців. Воїни дякують жителям громади за підтримку, яка надихає та додає сили і наснаги.  

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису