Поважне 85-річчя зустріла жителька Мирославки Галина Михайлівна Лисюк

  • 236

Фото без опису

Щирі слова вітань сьогодні линуть на адресу прекрасної жінки, чудової матусі, люблячої бабусі та прабабусі Галини Михайлівни Лисюк, яка 7 жовтня зустріла поважне 85 річчя. За дорученням голови громади Габріела Мкртчяна привітати ювілярку завітали староста Мирославського старостинського округу Ірина Мельничук та художній керівник Світлана Марченко.

Галина Михайлівна, як і всі люди її покоління, прожила непросте життя. Страшні роки Другої світової війни і не менш складна повоєнна відбудова загартували волю та характер жінки. Закінчивши сім класів середньої школи, ювілярка працювала у колгоспі. З часом доля закинула Галину Михайлівну за сотні кілометрів від рідної Мирославки. Жінка брала участь у будівництві промислового гіганта «Криворіжсталь». Згодом повернулась назад у рідне село та до пенсії працювала на фермі.

Радість та натхнення у житті Галини Михайлівни дарують дочка Тетяна, троє онуків та п’ятеро правнуків. Для жінки родина – найбільша цінність.

Шановна Галино Михайлівно, Швайківська сільська рада щиро вітає Вас з ювілеєм. Ми пишаємося тим, що можемо спілкуватися з такими людьми, як Ви, адже від Вас  черпаємо життєву мудрість, силу духу та досвід. Ми бажаємо Вам відмінного здоров'я, гарного самопочуття, міцної любові рідних та близьких. Нехай енергія, оптимізм та гарний настрій не покидають Вас!

85 - не привід для печалі,

85 - це зрілість золота.

Хай до ста, а, може, і ще далі

Йдуть, не оглядаючись, літа.

Прийміть від нас усіх тепло сердець

Й до Вас повагу нескінченну!

Хай доля дарує приємні хвилини

У дружньому колі, у колі родини!

Фото без опису

З повагою - Швайківська сільська рада