У Мирославці висадили Алею пам'яті на честь загиблих воїнів

  • 317

Фото без опису

Збереження світлої пам'яті про полеглих воїнів – моральний обов'язок живих. Нестерпно боляче втрачати найкращих, цвіт української нації. Але своїми діями та вчинками ми маємо робити все для того, щоб зберегти світлу пам'ять про кожного захисника.

18 жовтня у Мирославці відбулось висадження Алеї пам'яті біля могил загиблих воїнів. Відтепер біля місць останнього спочинку Героїв  зростатимуть  туї, які слугуватимуть  символічним поєднанням неба та землі, історії та сучасності, болю та віри…  

Втілити в життя ініціативу старости Мирославського старостинського округу Ірини Мельничук вдалось за підтримки голови Швайківської громади Габріела Мкртчяна, депутата сільської ради, мецената Артема Мкртчяна, підприємця Юрія Богатирчука. Особливий внесок у створення Алеї зробила мама загиблого Героя Романа ЮрчукаЛеся Юрчук: жінка обрала жовто-блакитні туї та висадила їх біля могил захисників.

До висаджування Алеї пам'яті долучились працівники сільської ради, закладу дошкільної освіти «Дзвіночок» та Мирославського ліцею ім. О.І. Онишка.

Війна триває і продовжує калічити людські життя. Наш святий обов'язок  - не забувати кожного Героя, який віддав своє життя за нашу свободу. Наші захисники поповнили небесне військо добрих воїнів світла та добра. І хоч вони  вже на небесах, але пам'ять про них живе тут, на землі, в наших думках, серцях, а відтепер і у висадженій Алеї.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису