З любов'ю та від щирого серця: частування для воїнів від працівників Райківського та Мирославського старостинських округів

  • 340

Фото без опису

Підтримка Сил оборони  – справа постійна та натхненна. Прагнення допомогти воїнам та подарувати часточку домашнього тепла  неодноразово об’єднувало жителів громади, працівників старостатів, про що свідчать конкретні справи та дії.

Розмаїттям домашніх страв нещодавно потішили воїнів вмілі господині з Райок та Мирославки. Добра справа об'єднала працівників старостатів, культури, медицини, дошкілля та пошти. Духмяні пампушки, ситні голубці, солоденькі налисники з сиром, вітамінна квашена капуста, маринова пелюсточка та хрумкі огірочки -   страви, які нагадують рідний дім, турботу близьких, спілкування з найдорожчими.

Смаколики  були приготовлені з любов'ю та від щирого серця. Вони вирушили у пункт свого призначення. Впевнені, що  захисникам частування припало до смаку. А поки що наші господині будують плани на майбутнє, мають нові задуми з приводу приготувань, які обов’язково втілять в життя. Бути надійним тилом для захисників – наш найбільший пріоритет та головне завдання.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису