Артем Мкртчян удостоєний заслуженої відзнаки – «Хрест громадських заслуг»

  • 516

Фото без опису

Знаком народної пошани «Хрест громадських заслуг» нагороджений депутат Швайківської сільської ради, приватний підприємець та меценат Артем Мкртчян.

У понеділок, 13 листопада, в малому залі Бердичівської райдержадміністрації відбулось  нагородження волонтерів – людей, які з початку повномасштабного вторгнення працюють, підтримують та допомагають. Таким є підприємець та депутат Швайківської сільської ради Артем Мкртчян. Це не перша нагорода, яку отримує меценат за волонтерську діяльність. Висока громадська свідомість, вагомий особистий внесок у підтримку української армії, патріотизм – риси, притаманні Артему Мкртчяну, які складають основу його життєвих цінностей  та пріоритетів.  

Волонтери є гордістю громад. Ними пишаються, їх поважають. З початку повномасштабного вторгнення на їх плечі лягло багато завдань та навантажень. Ми вдячні їм за постійну підтримку та зусилля, які вони докладають задля наближення нашої Перемоги, моральної та матеріальної підтримки українського війська та громадян.

Фото без опису