Творчий вечір Михайла Довбищука: «І роки летять, як сполохані коні»

  • 465

Фото без опису

Людина-символ, людина-легенда, талановитий, багатогранний та неповторний Майстер народної творчості Михайло Довбищук відзначив поважне 70-річчя. Привітати ювіляра у клубі села Райки зібрались освітяни, працівники культури, учнівська молодь та поціновувачі творчості  поета та художника.

Завітав на творчий вечір голова Швайківської громади Габріел Мкртчян, його заступниця Олена Лещенко, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Жанна Карпенко, старости Наталія Войнівська та Ірина  Мельничук.

Моє село - для мене ти єдине

Це тиша, спокій, праці аромат.

Моє село -  мені ти серце полонило,

Моє село - для мене божа благодать.

З такою любов'ю про своє рідне село Райки пише Михайло Довбищук. Народився поет 11 листопада 1953 року в сім’ї колгоспників. Батьки  назвали його Михайликом. Мама лагідно називала – Мішка, а батько - синок. В більш зрілому віці друзі його так і називали – Міша-синок. Пройшли роки…Нині Михайло Довбищук – коханий чоловік, люблячий батько, турботливий дідусь, митець, цікава людина та надзвичайно обдарована особистість. Найбільша радість у житті ювіляра – його родина – кохана дружина Таміла, син – Назар, донька – Мирослава, онучки Богдана та Владислава, онук – Ілля, зять Віктор.

Зі словами вітань звернулись до Михайла Довбищука Габріел Мкртчян, його заступниця Олена Лещенко, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Жанна Карпенко, старости Наталія Войнівська та Ірина  Мельничук, директор Мирославського ліцею ім. О.І.Онишка Оксана Савіцька. Привітали ювіляра друзі, близькі та односельчани. До привітань приєднується вся Швайківська громада. Цінуємо, пишаємось та поважаємо!

Сімдесят! Який чудовий вік!

І сонечко розквітло у зеніті!

Живе у повній силі чоловік,

На цій Землі, у чарівному світі.

 

Багато зроблено за стільки гарних літ

І крила є для того, щоб літати.

А світла мрія кличе в дивосвіт

І всі вершини треба подолати…

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису