Учениця Слободищенської гімназії Вероніка Ганоль – переможниця обласного етапу ХІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Т.Г. Шевченка

  • 396

Фото без опису

Успіхи дітей – найбільша радість у житті батьків. Чергова перемога Вероніки Ганоль – привід для гордості педагогічного колективу Слободищенської гімназії освітянської спільноти громади. Ще б пак, стати переможницею ІІІ етапу ХІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Т.Г. Шевченканеабияке досягнення та успіх. Підготувала талановиту ученицю до конкурсу досвідчений педагог та майстер своєї справи Надія Бондарчук.

Вероніка Ганоль навчається у шостому класі Слободищенської гімназії. В минулому навчальному році дівчинка зайняла почесне перше місце в обласному етапі Міжнародного конкурсу знавців української мови, за рік до того – друге.  І от  знову чергова перемога і на цей раз в Міжнародному мовно-літературному конкурсі учнівської та студентської молоді ім. Т.Г.Шевченка,  з  чим ми щиро вітаємо Веронічку.

Швайківська громада бажає обдарованій гімназистці впевнено крокувати Країною знань, підкорюючи нові вершини успіху. Щасливого та мирного дитинства й задоволення від навчання.