Голова Швайківської громади Габріел Мкртчян вітає з Новим роком

  • 396

Фото без опису

Дорогі земляки!

Ось і підходить до завершення старий, 2023-ій рік… Ще один рік повномасштабної війни,  болю та гірких втрат. Рік, який зумів багато чому навчити, допоміг осягнути та зрозуміти. Рік, який змінив наші цінності та пріоритети. Утвердив наші принципи, прагнення та цілі. Другий рік боротьби, спротиву та захисту нашої свободи.

Ми працювали, допомагали, будували, ремонтували... Не стояли на місці, не опускали руки. В той час, коли наші воїни-захисники мужньо та самовіддано наближають Перемогу на фронті, ми працюємо тут, аби зробити нашу громаду кращою, більш спроможною та інфраструктурно розвиненою. Вдячний кожному за стійкість, згуртованість, мудрість та невтомну працю.

Нехай новий, 2024-ий подарує Україні мир, а кожному з нас нові можливості та перспективи, гарні здобутки та звершення. Нехай у кожній оселі панують взаєморозуміння, злагода та любов. Бог  дарує міцне здоров'я та родинний затишок.

Дякуємо нашим воїнам, які ціною свого життя продовжують боронити цілісність та незалежність України і зустрінуть 2024 рік далеко від рідного дому. Світла пам'ять усім захисникам, які віддали життя за Батьківщину.

Будьмо вдячними за все, що ми маємо. Єднаймося заради того, що нам світле та дороге – заради наших родин, громади, України та її майбутнього.

З Новим, 2024-им роком!

З повагою – голова Швайківської громади Габріел Мкртчян