Поліцейський офіцер Швайківської громади Євгеній Оберемко: «Спільна робота та ефективна комунікація з жителями - запорука безпеки в громаді»

  • 49

Фото без опису

У Швайківській громаді до виконання своїх обов’язків 1 січня приступив поліцейський офіцер громади Євгеній Оберемко. Новітні безпекові підходи до роботи, активна взаємодія з громадою та превентивна діяльність – основні принципи його щоденної діяльності.

«Моє завдання – постійно комунікувати з мешканцями Швайківської ТГ, планувати спільну роботу та разом працювати над тим, щоб громада ставала безпечнішою», - наголосив Євгеній Оберемко. Довіра та контроль – головні стержні, на яких тримається робота шерифа громади.

За тиждень роботи на адресу поліцейського офіційно надійшло п’ять письмових звернень, не рахуючи усних повідомлень. По кожному з них  проводиться перевірка.  

Тісна співпраця поліцейського з громадянами сприяє формуванню безпечного середовища, дозволяє оперативно  реагувати на складні ситуації, дає можливість жителям  відчувати впевненість та безпеку. Принаймні, цього прагне поліцейський.

В рамках реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади» була відкрита сучасна поліцейська станція, яка  розташована в адмінбудівлі Мирославського старостинського округу. Вона охоплює вісім населених пунктів. Євгеній Оберемко постійно на зв’язку з жителями громади. Його номер телефону не становить таємницю. Стати невід'ємною частиною  громади, у якій працює, серед пріоритетів для поліцейського.