Габріел Мкртчян зустрівся з військовим капеланом Геннадієм Олексієнком

  • 145

Фото без опису

Віра в Бога допомагає нам долати труднощі, переживати складні часи. Особливої духовної підтримки потребують наші воїни, члени їх родин, діти, які пережили окупацію та вимушені переселенці.

22 лютого голова Швайківської громади Габріел Мкртчян зустрівся з військовим капеланом Духовного Управління Капеланів України Геннадієм Олексієнком. Зустріч пройшла невимушено та подарувала надію на майбутню співпрацю.

Геннадій Олексієнко побував у різних куточках українсько-російського фронту. Він там, де потребують підтримки та спілкування, духовних настанов та душевних розмов. Особливий напрямок діяльності – робота з дітьми. Нещодавно громадська організація «Світова молодіжна спільнота – Житомир», яку представив на зустрічі з Габріелом Мкртчяном  Геннадій Олексієнко провела дитячий табір оздоровлення та соціально-психологічної реабілітації для дітей з різних куточків України. Діти, яким довелось пережити трагічні події, відпочивали, слухали цікаві лекції, обговорювали важливі проблеми, робили захоплюючі майстер-класи.

Громадська організація «Світова молодіжна спільнота – Житомир» розширює свою діяльність та готова до співпраці зі Швайківською сільською радою.

«Ні для кого не є таємницею, що Швайківська сільська рада займає передові позиції щодо виконання мобілізаційних завдань. Наша громада – громада свідомих чоловіків, які стали на захист Батьківщини. На жаль, багато Героїв повернулися додому на щиті… Тож духовна підтримка для їх родин, особливо дітей, є цінною в такий непростий час», - наголосив Габріел Мкртчян.

Фото без опису