Друга річниця повномасштабного вторгнення: продовжуємо боротьбу за нашу свободу та незалежність

  • 71

Фото без опису

Два роки тому, 24 лютого, наше життя поділилось на «до» та «після»… Цей день зруйнував наш спокій, плани, мрії… День, коли горіло небо і земля… Найважчий день в історії незалежної України, день, коли розпочалася повномасштабна війна…

Гнітючий біль та туга пронизують наші серця. Ми ніколи не пробачимо всього того зла, який російська федерація завдала нашій державі, усім українцям, мирним містам та селам. Ми продовжуємо боротьбу за рідну землю, власну ідентичність, мову, історію, культуру. Надалі  демонструємо усьому  світові нашу мужність, стійкість, сміливість та єдність перед жорстоким ворогом, що переважає нас в чисельності, в озброєнні та засобах.  

Щодня наші мужні захисники та захисниці роблять все для того, щоб визволити рідну землю від російської навали, щоб швидше настав мир та Перемога. Щохвилини пам’ятаймо, кому ми завдячуємо своїм відносним спокоєм. Воїни захищають нас на передовій, а наше завдання – тримати тил й активно їм допомагати, що ми й робимо протягом двох років, за що я щиро вдячний усім нашим жителям.

Вклоняємося світлій пам'яті захисників, які віддали життя за нашу свободу. Згадаємо Героїв поіменно: Руслан Юсупов, Дмитро Кузьменко, Роман Юрчук, Василь Рогачов, Максим Білик, Сергій Шевчук, Михайло Сергіюк, Сергій Дух, Ігор Мельник, Володимир Токарський, Дмитро Яцканіч, Сергій Орлюк, Вадим Петровський, Олександр Дембіцький, Ігор Гусар, Михайло Толмачов, Руслан Михайленко, Ігор Цициморов, Олександр Боріков, Геннадій Трохимчук, Микола Ярмолюк, Микола Кузьменко, Артем Дереча.  Схиляємо голову перед матерями, вдовами, дітьми, які втратили своїх синів, чоловіків, батьків, рідних… 

Продовжуємо боротьбу за нашу незалежність та свободу! За право жити вільно на своїй, Богом даній землі. Честь та слава нашим Захисникам та Захисницям!

Слава Україні! Бог з Україною!

 

Габріел Мкртчян, голова Швайківської громади