Представники Молодіжного центру Житомирщини #KREATIV_SPACE побували у Швайківській громаді

  • 180

Фото без опису

Цікавою та захопливою видалась зустріч учнів Мирославського ліцею з представниками Молодіжного центру Житомирщини #KREATIV_SPACE від громадської організації «Інститут креативних інновацій», які прибули до Швайківської громади на запрошення начальниці відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Жанни Карпенко.

Майстер-клас з розпису дерев'яних фігурок, профорієнтаційне заняття «Soft skills», презентація платформи, завдяки якій молодь може проходити опитування та впливати на національні  й раціональні зміни в країні.

Насичено провели час представники Молодіжного центру з учнями п’ятих та шостих класів. Разом з арт-майстринею вони стали учасниками майстер-класу з розпису дерев'яних фігурок. Магнітик на холодильник чи прикраса – кожен створював те, що хотів. А головне, вироби вийшли унікальні та оригінальні.

Чого понад усе прагнуть учні старших класів? Звісно, знайти себе та своє призначення. Тож разом з Мариною Будзяк учні 8-11 класів розглянули основні аспекти, які допоможуть у працевлаштуванні та побудові успішної кар’єри. Профорієнтаційне заняття «Soft skills» допомогло на шляху до цього.

Бути освіченими та оригінальними, реагувати на виклики сьогодення, діяти, мислити, здобувати… Саме цьому навчають подібні зустрічі, які дарують нові знання та цінний досвід.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису