Голова Швайківської громади Габріел Мкртчян вітає зі Святом весни

  • 311

Фото без опису

З настанням весни розквітає земля, пробуджується природа та приходять гарні свята. Одним із таких є Свято весни, краси та жінки, яке ми за традицією відзначаємо 8 березня. На жаль, вже другий рік поспіль ми зустрічаємо цей день в умовах повномасштабної війни, яка кривавим вихором увірвалася у наше життя та дійсність...

Дорогі жінки! Маленькі, юні та поважного віку, матусі, дружини, сестри, кохані, колежанки, знайомі та незнайомі, щиро вітаємо усіх вас зі святом! Висловлюємо  слова щирої вдячності вам, берегиням сімейного вогнища. Ви оточуєте близьких людей любов'ю та увагою, даруєте  спокій та щастя, душевне тепло та надію, надихаєте на вчинки та творчість. Дякуємо вам за щоденну підтримку, розуміння, мудрість та терпіння, які допомагають нам долати всі труднощі та виклики сьогодення. Спасибі  за активну волонтерську діяльність, яка є неабиякою підтримкою для наших воїнів.

Бажаємо вам, міцного здоров'я, щастя, весняного настрою, родинного затишку, добра та любові. Нехай втілюються в життя ваші мрії, плани та задуми. Бажаю кожній дружині, мамі, доньці дочекатися свого чоловіка, сина та тата з війни живими та неушкодженими. Божого захисту вашим родинам, миру та Перемоги рідній Україні!

З повагою – голова Швайківської громади Габріел Мкртчян