Пожежно-профілактичне відпрацювання в селі Райки: актуально, насичено, дієво

  • 245

Фото без опису

Правила пожежної безпеки – знання, які мають життєво важливу цінність. Звучить це не абстрактно та образно, а практично та цінно, адже інформація, знання та навички з питань пожежної безпеки здатні дійсно врятувати життя.

Пожежне  відпрацювання Райківського старостинського округу відбулось 2 квітня. Приводом для проведення профілактичних заходів стала нещодавня пожежа, яка відбулась у селі Райки та стала причиною загибелі людини. Тож проведення превентивних заходів – важливий напрямок діяльності працівників ДСНС та поліції, що має на меті мінімізувати кількість надзвичайних ситуацій.  

У селі Райки працівники Бердичівського районного відділу ДСНС, Місцевої пожежної охорони села Слободище спільно із соціальним робітником провели подворовий обхід та нагадали жителям про основні правила пожежної безпеки, наголосили на забороні спалювання сухої рослинності та сміття. Рятувальники закликають пильнувати за справністю пічного опалення, електромережі та дотримуватися чіткого алгоритму під час виявлення вибухонебезпечних предметів.

«Вдячні працівникам ДСНС, районного відділу поліції за візит у нашу громаду та проведення профілактичних заходів. Дана інформація може зберегти життя, тож ділитися нею необхідно та важливо», - наголосив Габріел Мкртчян.

Також рятувальники спільно з поліцією провели зустріч з учнями Райківської гімназії та нагадали дітям про правила мінної безпеки, поводження в побуті. Зустріч подарувала гімназистам незабутні враження та емоції.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису