Голова Швайківської громади взяв участь у тренінгу з питань протидії торгівлі людьми та гендерно-зумовленого насильства

  • 186

Фото без опису

Робоча зустріч у форматі міні-тренінгу з питань управління політикою протидії торгівлі людьми і гендерно-зумовленого насильства, координації та взаємодії  органів державної влади та місцевого самоврядування, забезпечення рівних прав та можливостей чоловіків та жінок відбулась нещодавно у місті Бердичеві. Участь у заході  взяв голова Швайківської громади Габріел Мкртчян. Організаторкою та модераторкою захожу виступила голова громадської організації «Жіночий інформаційно-консультативний центр» Ірина Бабенко.

Координація дій суб’єктів Національного механізму взаємодії з питань попередження торгівлі людьми в громадах, виявлення постраждалих та надання комплексної допомоги в Бердичівському районі – важлива тема, що була обговорена під час зустрічі. Серед іншого – учасники розглянули питання про місцеві програми та плани заходів з даних питань; участь у районних координаційних радах, робочій групі з питань допомоги постраждалим від торгівлі людьми, гендерно зумовленого насильства та насильства, пов’язаного з війною; організацію процесу збору інформації для оформлення річних звітів.

Проблема торгівлі людьми не має кордонів, вона існує в усьому світі та набуває глобальних масштабів. Тож проведення постійної інформаційно-роз'яснювальної роботи – наш внесок у підвищення рівня поінформованості громадян.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису