Громада починається з них: буденні справи та потрібні ініціативи учнів Райківської гімназії

  • 483

Фото без опису

Небайдужість та свідомі вчинки наймолодших жителів громади – гідний приклад для усіх дорослих. Активними та ініціативними  є учні Райківської гімназії, яких об’єднують численні справи, втілення в життя потрібних ініціатив, котрі  разом з гімназистами із задоволенням  впроваджує в життя директор закладу Світлана Чумак.

Так, сьогодні, 5 квітня випускниками Райківської гімназії було розпочато чудову традицію – висаджування березової алеї вздовж вулиці Центральної. Варто лише уявити, якими дерева стануть за кілька років.

Фото без опису

«Завзятість учнів не може не тішити. Радію, що у нас зростає така молодь, яка не сидить на місці, а діє, навчається та розвивається», - наголосив голова Швайківської громади Габріел Мкртчян.

Нація сильна, коли вона пам’ятає та зберігає світлу пам'ять про трагічні події, що колись відбувалися на території України. Відтак учні гімназії, педагогічний колектив спільно з працівниками закладів культури постійно впорядковують братські могили, монументи та пам’ятники. Повномасштабна війна, що триває в Україні понад два роки, навчила нас по-особливому вивчати нашу історію та шанувати Героїв, які захищали та захищають рідну землю.  

Генеральне весняне прибирання шкільної території – подія натхненна. Присвятити годинку свого особистого часу на приведення території гімназії  до ладу зовсім не важко. Тим паче, коли до роботи підходити гуртом. Поряд зі школярами лопати, віники і граблі до рук взяли і вчителі. Своїм вихованцям вони особистим прикладом довели: подібні заходи мають об'єднувати всіх навколо однієї мети –підтримувати стан  навколишнього середовища у належному стані.

Усі добрі справи лишають яскраві емоції та спогади у житті гімназистів та їх наставників.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису