Габріел Мкртчян зустрівся з жителями села Катеринівка

  • 303

Фото без опису

Насиченою та цікавою видалась зустріч голови Швайківської громади Габріела Мкртчяна з жителями села Катеринівка. Прийом громадян у найвіддаленішому населеному пункті громади відбувся 9 квітня та став приводом для обміну думок, пропозицій, вирішення важливих питань.

Питання про відкриття продовольчого магазину в Катеринівці – вагоме, адже наявність закладу торгівлі в населеному пункті значно поліпшить життя жителів.  Габріел Мкртчян готовий сприяти у відкритті магазину. Тим паче, є активний підприємець, який готовий взятися за цю справу.

Важливе питання – впорядкування доріг місцевого значення. «За наявності відповідного фінансування грейдерування доріг буде проведено», - наголосив Габріел   Мкртчян.

Укладання декларацій з лікарями Швайківського ЦПМСД – тема, що теж була обговорена з жителями. Візити лікарів до Катеринівки будуть  постійними та регулярними, якщо мешканці села стануть декларантами нашого ПМСД.

Загалом, під час зустрічі були обговорені питання щодо підвезення учнів, можливого курсування рейсового автобусу, проведення ремонтних робіт на ФАПі. Всі питання та пропозиції тримає на контролі голова громади Габріел Мкртчян.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису