Голова Швайківської громади Габріел Мкртчян нагороджений Почесним знаком Профспілки працівників освіти і науки України «За соціальне партнерство»

  • 72

Фото без опису

Почесного знаку Профспілки працівників освіти і науки України «За соціальне партнерство» удостоєний  голова Швайківської територіальної громади Габріел Мкртчян. Заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Едуард Томашевський отримав Грамоту від управління освіти і науки виконавчого комітету Бердичівської міської ради. Нагороди вручила голова Бердичівської міської організації профспілки освіти і науки Анжела Цвєткова.

Співпраця з освітянами-профспілчанами, соціальне співробітництво та партнерство – об’єднують керівництво Швайківської територіальної громади у втіленні добрих справ та корисних ініціатив. Анжела Цвєткова підкреслила важливість розвитку соціального діалогу між владою та профспілками, що стирає межі між громадами.  

«Прикладом плідного партнерства є співпраця міської профспілки з головою Швайківської громади Габріелом Мкртчяном, який допомагає вирішувати важливі соціально-економічні питання, надає всебічну підтримку освітянам. Ціною є підтримка, яку отримують  ветерани освітянської ниви від заступник сільського голови Едуарда Томашевського. Освітяни цінують та дякують за розуміння, небайдужість та активність», - наголосила Анжела Цвєткова.

У такий непростий час підтримка допомагає нам бути стійкими та долати труднощі. Бути готовими до нових викликів значно легше, маючи надійних друзів та партнерів. Такими для  міської профспілки працівників освіти і науки є Габріел Мкртчян та Едуард Томашевський.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису