Габріел Мкртчян: "Вшануймо Героїв України - борців за волю, свободу та незалежність"

  • 156

Фото без опису

Щороку, 23 травня, ми вшановуємо Героїв України – мужніх, стійких та відважних воїнів. Промовляємо слова щирої вдячності тим, хто береже наш мир та спокій, хто впродовж десяти років самовіддано протистоїть російській агресії, понад два роки – повномасштабній.  Вшановуємо лицарів Київської Русі, козаків гетьманської доби, січових стрільців, воїнів армії УНР, ОУН, УПА, Герої Небесної Сотні…

Історія України – героїчна та багатостраждальна. Впродовж багатьох століть ми виборюємо право жити вільно на своїй, Богом даній землі. Героїв усіх поколінь об’єднує щира любов до рідної землі, до України, і ця любов більша за життя.

Наші воїни – відважні та досвідчені лицарі, які довели, що Збройні Сили України – сила, міцність та честь. Вони героїчно боронять нашу країну від російських окупантів, звільняють захоплені території та стримують ворожу армію. 

У День Героїв України вшануймо усіх військових, медиків, волонтерів. Згадаймо тих, кого зараз немає, хто віддав життя за Батьківщину. Ця пам'ять робить нас сильними та стійкими. Молімося за кожного воїна-захисника. Нехай Господь оберігає тих, хто береже нас!

Габріел Мкртчян, голова Швайківської громади