Зірковий випускний у закладі дошкільної освіти «Віночок»

  • 417

Фото без опису

Маленькі зірочки, найстарші вихованці закладу дошкільної освіти «Віночок» розпочали дивовижний шлях з орбіти Дитинства до нової, незвіданої галактики під назвою Школа. 30 травня у ЗДО села Швайківка відбувся зірковий випускний. Привітати малечу, батьків та педагогічний колектив з цим хвилюючим та урочистим днем завітали голова Швайківської громади Габріел Мкртчян, секретар сільської ради Ольга Гусар, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Жанна Карпенко.

Розумні та ввічливі, кмітливі й талановиті, креативні та позитивні – такими по праву є випускники «Віночку» 2024 року. Директор закладу Яна Рибачук та вихователь Юлія Рихліцька-Куряча пишаються своїми випускниками і тим, якими вони стали. Кожен з них – гордість садочку та майбутнє громади.

Фото без опису

Звернувся до випускників та усіх присутніх голова Швайківської громади Габріел Мкртчян. «Діти – наше натхнення та віра в краще. Ми, дорослі, найбільше прагнемо, щоб наша малеча зростала у мирній, квітучій та успішній Україні, щоб усі татусі наших дітей повернулися додому живими та неушкодженими», - звернувся голова громади. З приємністю Габріел Мкртчян привітав з днем народження директора ЗДО «Віночок» Яну Рибачук, яка саме сьогодні, 30 травня зустрічає своє  особисте свято.

З вітальним словом до присутніх звернулися також секретар сільської ради Ольга Гусар та начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Жанна Карпенко. «Час – швидкоплинний. Цінуйте кожну мить, проведену з дітьми. На жаль, у них не таке дитинство, про яке ми мріяли та бажали їм. Але ми робимо все для того, щоб наші діти були щасливими», - звернулась Жанна Карпенко. Начальник відділу освіти  нагородила почесним дипломом вихователя закладу Юлію Рихліцьку-Курячу за ІІІ місце в обласному конкурсі педагогічної майстерності «Освіта Житомирщини 2024», що є чудовим підтвердженням професіоналізму талановитого педагога та колективу закладу.

Фото без опису

Привітала дітей та батьків директор ЗДО Яна Рибачук. Маленьким випускникам були вручені зіркові статуетки, дипломи та їх перші щоденники. Подарунки від працівників сільської ради отримали усі вихованці закладу.

Незабаром для випускників закладу дошкільної освіти «Віночок» пролунає перший шкільний дзвінок, який покличе за парти. Позаду залишились дні, наповнені цікавими подорожами у світ нерозгаданого, дивовижні відкриття. Попереду – непросто дорога у світ шкільного життя. Воно буде цікавим та пізнавальним, інколи доволі непростим, але головне, щоб воно було мирним. Цього нині найбільше прагнуть усі діти та дорослі.  

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису