Останній дзвінок пролунав у закладах освіти Швайківської громади

  • 389

Фото без опису

30 та 31 травня у закладах освіти Швайківської громади пролунав Останній дзвінок. Втретє діти закінчують навчальний рік в умовах воєнного стану. Проте завдячуючи Збройним Силам України, які є тим щитом, що береже нас від російської навали, ми можемо відзначати шкільні свята, влаштовувати теплі зустрічі та заходи.

Особливі слова вітань по завершенню навчального року ми адресуємо нашим випускникам – надії та гордості громади. Здається, тільки нещодавно вони переступили шкільний поріг, але час такий швидкоплинний. Перед нашими випускниками відкривається доросле життя, сповнене нових можливостей та перспектив, відкриттів та здобутків, амбітних планів та звершень.  

«Я щиро вдячний педагогам за те, що вони гідно долають всі виклики сьогодення та продовжують навчати й виховувати нашу молодь. Дякую за підтримку батькам. Усім школярам бажаю гарно відпочити влітку. Випускникам – знайти себе та свій шлях у житті. Мирного неба, Божого захисту та всього найкращого», - звернувся до учасників освітнього процесу голова Швайківської громади Габріел Мкртчян. Особливі слова вдячності педагогам, батькам та школярам за підтримку наших Сил безпеки та оборони та створення надійного тилу для тих, хто нас береже та захищає.

Начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Жанна Карпенко привітала школярів із завершенням навчального року та виконала почесну місію нагородження кращих учнів закладів освіти – переможців олімпіад та конкурсів. Дипломами нагороджено педагогів, роботи яких було відзначено на обласному конкурсі педагогічної майстерності. Тож  здобутки цьогоріч наша освіта має щедрі та цілком заслужені.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису