День захисту дітей у Швайківській громаді: з турботою про наймолодших жителів

  • 276

Фото без опису

День захисту дітей у Швайківській громаді цьогоріч видався по-особливому насиченим  та цікавим. Захопливі ігри, конкурси, розваги, солодощі зробили свято  чудесним. Незабутні емоції у наймолодших жителів громади лишили костюмоване диско у стилі 90-х та паперове шоу. Заходи відбулися  за підтримки голови Швайківської громади Габріела Мкртчяна, служби у справах дітей та місцевих підприємців. Головною ідейною натхненницею та організатором свята виступила начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Жанна Карпенко, яка разом з працівниками клубів та будинків культури потурбувалися про гарний настрій для малечі.

Дитинство – найпрекрасніша пора в житті людини. Це час сподівань та здійснення мрій. Діти – маленькі частинки великого щастя, ім'я якому – життя. Головне завдання усіх нас, дорослих, зігрівати теплом й любов'ю кожне дитяче серце та об’єднувати зусилля заради світлого майбутнього. У Швайківській громаді роблять все для того, щоб маленькі громадяни зростали достойними людьми та були гордістю держави.

«Діти – наше натхнення та радість, гордість та щастя, віра в добро та світло…. Ми прагнемо дати їм лише найкраще, аби бачити їх усміхнені очі, чути веселе щебетання та сміх. Поряд з ними наше життя наповнюється новим змістом, відповідальністю та яскравими барвами. Бажаю нашій  малечі зростати розумною, здоровою й талановитою», - звернувся голова Швайківської громади Габріел Мкртчян.

Проведення гарних заходів не обходиться без підтримки добрих друзів, зокрема, серед підприємців та депутатів сільської ради. Такими у Швайківській громаді є: Леся Залевська, Галина Стельмах, Жанна Карпенко, Тетяна Нестеровська, Алла Шрам, Ганна Гаврилюк, Марина Вінцевич,  Артем Мкртчян, Микола Довгалюк, Олексій Прокопенко, Віктор Вінцевич, Віталій Левицький, Іван Білінський, Ігор Самсонюк, Ігор Гончарук, Олександр Пальчик, Андрій Зима, Сергій Нецевич, Андрій Кудинський. Щиро вдячні за підтримку, активну позицію та небайдуже ставлення до дітей.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису