Свято першого дзвоника

  • 544

Чудового осіннього ранку, 2 вересня 2019 року, в школах Швайківської громади традиційно по-родинному пройшло свято Першого дзвоника, який сповістив усіх учнів та вчителів про початок нового навчального року.

День Знань — це особливе свято! Адже воно знаменує початок нових знань, досягнення нових успіхів на шкільній ниві. Для випускників цей навчальний рік буде останнім і вирішальним, він прокладе межу між дитинством і дорослим життям. Сьогодні випускники востаннє переживають зустріч з першим шкільним дзвоником, бо через рік прокладатимуть власні шляхи, щоб творити свою Державу.

Директори шкіл вітали усіх з чудовим святом Днем Знань, яке відкриває перед кожним з учнів нові обрії пізнання себе і світу захоплень, бажали всім учням і вчителям міцного здоров’я, наполегливості та успіхів у навчанні, щоб кожен, за допомогою вчителів, став доброю, освіченою людиною, яка вміє творити, примножувати, любити.

Вітальні слова з найкращими побажаннями, порадами, настановами прозвучали в святковий день від голови Швайківської громади Т.П Яригіна та його заступника Р.В. Кваши, в.о. старостів та гостей свята, батьків та місцевих підприємців.

Отож, бажаємо школярам величезного бажання вчитися і пізнавати. Легкості в новому навчальному році. Дружньої атмосфери, цікавих подій, чудових відміток і постійного прагнення бути краще, ніж учора. Батькам та вчителям успіхів, здоров’я та терпимості.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису