14 листопада у Житомирський Центр розвитку місцевого самоврядування Програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe відбулась зустріч голів ОТГ Житомирщини

  • 1165

Говорили про роботу Асоціації ОТГ, формування безпекового простору в громадах та проєкт "Поліцейський офіцер громади", впровадження реформи децентралізації та формування Стратегій розвитку громад.

- На території 57 створених нині на Житомирщині ОТГ заплановано відкриття 40 поліцейських станцій. Станом на листопад уже розпочали свою роботу 14 з них, а до кінця року планується відкриття ще 5, - розповів заступник начальника Управління превентивної діяльності ГУНП Микола Пархомчук. 

Саме поліцейські станції стануть базою для наступного проекту «Поліцейський офіцер громади», що стартував уже у 8 областях України, а наступного року буде запроваджений і на Житомирщині.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Ці дві ініціативи є практичними заходами для створення у громадах безпечного простору та підтримки праворядку, але їх успішна реалізація залежить саме від сприяння і зацікавленості самих органів місцевого самоврядування.

 - Ми підготуємо і навчимо поліцейських офіцерів  для ефективної роботи, але позитивний результат можливий лише за участі громад, їх допомоги в створенні поліцейських станцій і необхідному матеріально-технічному забезпеченні, - сказав Микола Пархомчук. 

Додатково : фото та інформація з сторінки  Житомирського Центру розвитку місцевого самоврядування

Коментарі

Ваш коментар може бути першим :)

Написати коментар