Восьмого березня святкує свій день народження прекрасна жінка, любляча матуся, бабуся і прабабуся Антоніна Миколаївна Рачкінда

  • 831

Фото без опису

Найкращі вітання з святом весни прекрасним жінка громади.

   Міжнародний жіночий день 8 Березня – це свято весни, пробудження природи, ніжності, чарівності і неповторності жінок, адже саме жіночим покликанням є дарувати життя і наповнювати його високим змістом любові, добра і краси.

    Восьмого березня святкує свій день народження прекрасна жінка, любляча матуся, бабуся і прабабуся Антоніна Миколаївна Рачкінда – жителька села Слободище.

    Антоніна  Миколаївна   -  гордість Швайківської об’єднаної територіальної громади, всього Бердичівського району.

    Вона - повний кавалер ордену Трудової Слави, колишня ланкова бурякової бригади Слободищенського колгоспу "Перемога", Почесний громадянин  Бердичівського району.

    Восьмого березня квіти та привітання колишній ланковій дарують найповажніші чоловіки   громади, сільський голова Швайківської ОТГ  - Тарас Петрович Яригін та його заступник  - Кваша Роман Вікторович.

       Іменинниця раждо зустрічала гостей, з посмішкоюприймала вітання та подарунки .

    Тарас Яригін зазначив: «Дуже приємно сьогодні вітати Антоніну Миколаївну не тільки з днем народження, а із святом 8 Березня, з святом весни. Бажаю Вам і Вашій родині  процвітання, миру, достатку, шани і поваги від людей. Щоб в колі люблячої родини та друзів зустріли ще й столітній ювілей».

    Висловлювали слова вдячності і поваги за те, що достойно змогла пережити всі випробування, які випали на її долю. А їх було не мало

       Почесні гості, віншуючи іменинницю, бажали довгих років життя, міцного здоров’я, родинного затишку та радощів від дітей, онуків та правнуків.  

Фото без опису