З 12 березня на Житомирщині всі заклади освіти на карантині

  • 562

Фото без опису

        У Житомирській області у закладах дошкільної, загальної середньої освіти усіх типів та форм власності, позашкільної, професійної (професійно-технічної), фахової передвищої освіти та обласному інституті післядипломної педагогічної освіти з 12 березня по 3 квітня 2020 року призупиняється навчальний процес.

     Голова ОДА Віталій Бунечко 11 березня, підписав розпорядження № 183 «Про призупинення освітнього процесу в закладах дошкільної, загальної середньої освіти усіх типів та форм власності, позашкільної, професійної (професійно-технічної), фахової передвищої освіти та обласному інституті післядипломної педагогічної освіти».

          Відповідно до розпорядження призупиняється на три тижні освітній процес у всіх навчальних закладах на території області. Також забороняється проведення масових заходів у закладах освіти та в приміщеннях гуртожитків.

   Голова ОДА своїм розпорядженням покладає ряд завдань на структурні підрозділи облдержадміністрації. Так, управління освіти і науки ОДА має здійснити заходи щодо організації навчання з учнями (студентами) з використанням можливостей інтернет-ресурсів та шляхом дистанційного навчання. Управління охорони здоров’я ОДА та Головне управління Держпродспоживслужби в Житомирській області має проводити інформаційно-просвітницьку роботу щодо запобігання поширенню захворювання на коронавірусну інфекцію (COVID -19).