13.03.2020 на базі Швайківської сільської ради відбулося засідання виконавчого комітету

  • 473

Фото без опису

13.03.2020 на базі Швайківської сільської ради відбулося засідання виконавчого комітету,  на якому було розглянуті такі питання :

  1. Про затвердження кошторисної документації по капітальному ремонту вуличного освітлення по вул. Погриби в с.Райки, Бердичівського району, Житомирської області.

  2. Про затвердження кошторисної документації по капітальному ремонту вуличного освітлення по вул. Трипільська, Миру, Молодіжна та вул.Поперечна в с.Райки, Бердичівського р-ну, Житомирської області.

  3. Про затвердження кошторисної документації по поточному ремонту вуличного освітлення по вул. Засошейна, вул.Бубівка, вул.Лікарняна, вул.Молодіжна та вул.Демчинська в с.Мирославка, Бердичівського р-ну, Житомирської обл.

  4. Про затвердження кошторисної документації по поточному ремонту вуличного освітлення по вул. Зашвай-1, Зашвай-2, Зашвай-3, Н.Загребля в с.Швайківка, Бердичівського р-ну, Житомирської обл.

  5. Про визначення способу участі батька у вихованні дитини
  6. Про присвоєння фактичної почтової адреси. 

  7. Про проведення місячника  з благоустрою та поліпшення санітарного стану в населених пунктах сільської ради в 2020 році

  8. Зміни до рішення щодо опікунської ради

  9. Про перерозподіл видатків на 2020 рік виконавчого комітету Швайківської сільської ради у межах загального обсягу бюджетних призначень.

  10.  Про реалізацію коштів, передбачених на виконання заходів Програми соціальної підтримки внутрішньопереміщених осіб з тимчасово окупованої території, районів проведення антитерористичної операції, на територію Швайківської сільської ради Бердичівського району Житомирської області, учасників антитерористичної операції, членів сімей загиблих учасників антитерористичної операції на 2020 рік. 

  11. Про надання дозволу на оформлення права власності на житловий будинок. 

  12. Різне

           Дані питання були розглянуті і  прийняті відповідні рішення,  які будуть розміщені на офіційному сайті Швайківської сільської ради у розділі «Рішення виконкому».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису