Швайківська сільська рада розпочала місячник благоустрою

  • 546

Фото без опису

 

     У рамках проведення щорічної Всеукраїнської акції "За чисте довкілля" та Дня благоустрою територій населених пунктів, з метою забезпечення утримання території населених пунктів об’єднаної територіальної громади  у належному стані, їх санітарного очищення, збереження об'єктів загального користування та створення умов, сприятливих для життєдіяльності населення, поліпшення екологічного стану та архітектурно – естетичного вигляду об’єктів на території Швайківської сільської ради проходитимуть заходи із санітарного очищення та благоустрою територій населених пунктів.

         Відповідне рішення було прийнято під час засідання виконкому сільської ради, де окреслено завдання, визначено цілі та пріоритети у роботі з благоустрою населених пунктів, розподілено між відповідальними особами основні напрямки діяльності.

         Зразковий приклад долучення до акції «За чисте довкілля» та активної участі у місячнику показали працівники сільських рад та актив села Райки і Мирославка. Завдяки завзяттю і відповідальності людей маємо гарний результат спільних дій. 15 березня було проведено очищення дерев і кущів, зібране торішнє листя, прибрані від сміття придорожні смуги.

          Роботи по благоустрою триватимуть і надалі.  Природа – наш дім! Бережімо її!