Вітання Швайківського сільського голови Тараса Яригіна з нагоди Дня Служби безпеки України

  • 949

Шановні працівники Служби безпеки України!

     Щиро вітаю усіх вас – військовослужбовців, працівників і ветеранів української спецслужби з професійним святом – Днем Служби безпеки України!

      З нагоди свята висловлюю вдячність усім вам за сумлінне й самовіддане виконання конституційного обов’язку, значний внесок у зміцнення національної безпеки, захист політичних, економічних і військових інтересів держави. Високим професіоналізмом, працездатністю, мужністю і відвагою ви заслужили справедливе визнання і пошану українського народу

      Впевнений, що працівники Служби безпеки України і надалі залишатимуться зразком гідності й відданості своєму народові, завжди з честю виконуватимуть покладені на них обов’язки з дотриманням принципів законності та справедливості, забезпечуючи територіальну цілісність і суверенітет України.

      З нагоди професійного свята бажаю усім вам міцного здоров’я,  щастя, успіхів у всіх починаннях, миру і злагоди. Нових професійних досягнень і добробуту Вашим родинам! Невичерпної енергії, сил і наснаги в такій важливій сфері діяльності, як Ваша.

 

 З повагою

Швайківський сільський голова                                            Тарас Яригін