Швайківська сільська рада закликає своїх мешканців до заходів безпеки з протидії коронавірусу

  • 1184

Фото без опису

     З метою запобігання поширенню на території громади  коронавірусу COVID – 19, керівництво Швайківської об’єднаної територіальної громади закликає жителів Швайківської громади з усією відповідальністю поставитися до загрози зараження новим коронавірусом, дотримуватися заходів безпеки та режиму карантину.

      «Шановні співгромадяни! З надією на розуміння та співпрацю звертаюся до тих громадян, хто нещодавно повернувся з-за кордону, утримуйтеся від зустрічей та спілкування в широкому колі, перебувайте у домашньому карантині протягом двох тижнів! Таким чином ви допоможете вберегтися від підступної хвороби близьким вам людям, а також всім жителям громади. Якщо ви відчули перші прояви хвороби, не зволікайте, відразу ж звертайтеся до лікарів! На сьогодні нашим головним завданням є вберегтися від коронавірусу та не допустити його розповсюдження на території громади!» - звернувся до жителів голова Швайківської ОТГ Тарас Яригін.

    Доводимо до відома громадян, що амбулаторії та ФАПи працюють у штатному режимі. Лікарі та фельдшери, у разі потреби,  готові вам надати консультацію та допомогу. Щоденно проводиться моніторинг стану захворювань в громаді, епідеміологічна ситуація контрольована. Наразі, на території Швайківської ОТГ, фактів виявлення підозр на коронавірус  немає.

Шановні громадяни!

Закликаємо зберігати спокій, бути відповідальними, довіряти перевіреній інформації та офіційним джерелам, не поширювати чутки та фейки. Так ми значно краще зможемо справитися із загрозою та подолати її.