До Великодніх свят голова Швайківської сільсьскої ради відвідав самотніх людей та багатодітні сім’ї

  • 1166

Фото без опису

Напередодні Великодніх свят голова Швайківської сільської ради Тарас Яригін відвідав одиноких людей похилого віку, людей з інвалідністю, багатодітні сім’ї та сім’ї, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Так склалося, що даними категоріями громадян опікуються соціальні служби громади та соціальні робітники – купують продукти харчування та ліки, прибирають помешкання тощо.  Тарас Яригін особисто впевнився в тому, що ніхто з жителів громади не залишився без уваги, забезпечений усім необхідним та продуктами харчування на свята. Разом з цим, керівник громади поцікавився життям людей, вислухав їхні проблеми та побажання, привітав з Великодніми святами та вручив продуктові набори.

«Мав нагоду поспілкуватися з одинокими людьми, і тими, хто найбільше потребує нашої уваги і підтримки і ще раз переконався, що  підтримавши добрим словом, особисто привітавши зі святами, отримав натхнення і неабияке задоволення.  Головне, щоб у ці передсвяткові дні жителі громади, отримавши таку потрібну їм  увагу, відчули, що  вони не одинокі. Це надихає і вселяє надію і віру на краще майбутнє, а це так необхідно у наш час» - зазначив Тарас Яригін.