Вітання Швайківського сільського голови з Днем пам’яті і примирення та Днем Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

  • 1182

Фото без опису

       Шановні ветерани, учасники бойових дій, солдатські вдови, учасники українського визвольного руху, жертви нацистських переслідувань часів Другої світової війни та нинішні захисники Вітчизни! Щиро і сердечно вітаю Вас з Днем пам’яті і примирення, з Днем Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

         8 та 9 травня є датами, коли ми знову поринаємо у сумні згадки подій 1939 – 1945 років і по праву пишаємося внеском наших предків у боротьбу з ворогом.   

Дорогі наші ветерани, Ви вберегли нашу землю, Ви – переможці нацизму, і саме Вам – ми завдячуємо свободою, можливістю жити і ростити наших дітей вільними. Ми пам’ятаємо, що перемога над нацизмом далась нам та усьому світові надзвичайно високою ціною! Ми з вдячністю згадуємо тих, хто віддав власне життя за  щасливе майбутнє нащадків!

          З великим трепетом  в душі хочеться відзначити неоціненний подвиг, який здійснюють сьогодні воїни на передовій у зоні ООС, які так само відчайдушно, героїчно, сміло боронять нашу землю від загарбників, зберігаючи вірність та відданість  Україні, своїй Батьківщині.

        У цей вікопомний день схилимо голови перед сивочолими ветеранами, яких з плином часу лишилось дуже мало. Схилимо голови й перед тими, хто загинув, захищав і нині захищає східні рубежі України. Земний уклін усім, хто виніс роки окупації та пекло концтаборів, хто піднімав з руїн, будував і відроджував рідну землю, матерям, які так і не дочекалися своїх синів із фронту

      У цей день бажаю всім Вам міцного здоров’я, щасливого і мирного життя. Нехай всі війни припиняться, лихі роки лишаться тільки у пам’яті,  нехай буття буде щасливим, а здоров’я міцним.

     Великий подвиг українського воїна народ пам’ятатиме завжди, адже це наш святий обов’язок.

 

З Днем пам’яті та примирення!

З Днем Перемоги!

 

З повагою

Швайківський сільський голова                                                                     Тарас Яригін