В Швайківській сільській раді проведено перший аукціон з продажу права оренди земельної ділянки

  • 1882

Фото без опису

         В Швайківській сільській раді проведено заплановані земельні торги у формі аукціону з продажу права оренди земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності.

        Електронні торги відбулися  12 травня 2020 року  о 10.00 годині. Стартова ціна (розмір річної орендної плати) об’єкту становила 25746 грн. 76 коп. Організаторами і виконавцями було забезпечено прозорість проходження процедури торгів. Лот, який винесено на аукціон – право оренди земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності (земельна ділянка, площею 41,3009 га, цільове призначення якої – ведення товарного сільськогосподарського виробництва).

      Переможець земельних торгів - фермерське господарство «АГРОДАР ПЛЮС».  Лот продали вище стартової ціни. У результаті торгів,  було передано в оренду земельну ділянку за ціною 320023 грн. 54 коп.

      «Завдяки організації і проведенні аукціонів, отримується найкраща ціна за оренду земель, а також додаткові надходження до бюджету громади» - переконаний голова Швайківської сільської ради Тарас Яригін.

      Кошти з аукціону надійдуть у бюджет Швайківської сільської ради та будуть використані на розвиток громади.